Rólunk

Soós Eszter Petronella (1984), alapító

Politológus (ELTE ÁJK, 2009), francia nyelv és irodalom szakos bölcsész (ELTE, BTK, 2008). 2014-ben szerzett abszolutóriumot az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának Politikatudományi Doktori Iskolájában. A kortárs gaulle-izmusról szóló doktori disszertációja hamarosan végleges formát ölt. Az ELTE ÁJK megbízott oktatója (French Politics, Political Analysis in Practice).

Az egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott Franciaország-szakértő Magyarországon.

Fejtő Ferencről szóló legújabb tanulmánykötete már előrendelhető a nagyobb kereskedőknél.

A Bridge to France társalapítójaként a magyar vállalatok franciaországi terjeszkedését is segíti, különféle gazdasági és politikai tanácsokkal látva őket el.

Nagy Attila (1995), asszisztens, junior elemző

2014-ben kezdte meg tanulmányait a politika tudomány területén a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Karán. Jelenleg szakdolgozata befejezésén munkálkodik.

Másfél éves politikai elemzői gyakorlattal rendelkezik.

A Grandeur Institute első munkatársa.

Stemler Andrea (1976), a Bridge to France társalapítója, a Grandeur Institute állandó párizsi partnere

Stemler Andrea 15 éve az európai politika szakértője, korábban a Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának hivatásos diplomatája volt. Brüsszelben, országa érdekeit képviselte számos kiemelt fontosságú stratégiai területen, a szomszédságpolitikától a kereskedelempolitikán keresztül az energiabiztonságig.

2010 óta független tanácsadóként dolgozik, az állami és magánszereplőket segíti nemzetközi stratégiájuk kialakításában. Segítséget nyújt a vállalatoknak a francia és az európai politikai döntések kielemzésében és előrejelzésében, a lehetséges következmények kiértékelésében, segít a különböző szereplők mozgásterének és érdekeinek feltérképezésében, valamint stratégiai szövetségek kialakításával igyekszik javítani ügyfelei tárgyalási pozícióját. E mellett az EU által finanszírozott programok hatékonyságát vizsgálja a régiók és az állami ügynökségek számára.

A Bridge to France társalapítójaként a magyar vállalatok franciaországi terjeszkedését segíti, különféle jogi, adózási, gazdasági és politikai tanácsokkal látva őket el. Ebben a minőségében a Grandeur Institute párizsi partnere.